Meny Stäng

Bästa bilförsäkringen

Du har säkert många försäkringar i ditt hem som hemförsäkring och bilförsäkring vilket är det vanligaste typen. Många idag går även så att säga i gamla fotspår eftersom man har haft sitt försäkringsbolag under många år och betalar sin premie varje månad, kvartal, halvår eller helår. Men vet du att idag så finns det flera olika försäkringsbolag och med hjälp av internet så kan du även hitta den bästa bilförsäkringen som passar dig bäst, helt utan krångel och telefonsamtal till varje bolag, vilket kan ta en hel dag innan man är klar. Så hur går man tillväga för att hitta den bästa bilförsäkringen online?

Bra bilförsäkringar:

Moderna
Moderna Försäkringar
 • Moderna Försäkringar
 • Få upp till 20% rabatt på din premie genom att samla dina försäkringar.

  Skräddarsy din bilförsäkring med olika tilläggsförsäkringar.
 • Få ett prisförslag:
Folksam
Folksam
 • Folksam
 • Folksams Bilförsäkring Stor är topprankad i Konsumenternas jämförelse.

  Maskinskadeförsäkring ingår upp till 10 år eller 12000 mil i Bilförsäkring Stor.
 • Få ett prisförslag:
ICA
ICA Försäkring
 • ICA Försäkring
 • Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka ingår, båda helt utan självrisk.

  Bonus: ICA-bonus för dig med något av ICAs kort på hela försäkringskostnaden
 • Få ett prisförslag:

Först och främst så är det beroende på vilken bil du har, och har du till exempel köpt en ny bil så kan du ha fått en gratis eller rabatterad försäkring från märkes relaterade bolag som Citroën, Peugeot, BMW försäkringar med flera. Då skall du utnyttja den fördelen, men var noga och kontrollera när du kan förnya den, alltså årsförfallodagen. För efter din gratis eller rabatterade premie har tagit slut så kan det kosta massor. Ring då till bolaget och kontrollera hur mycket försäkringen kommer att kosta efter perioden är över för din egen säkerhet. Men som sagt det bästa är att vi kan enkelt jämföra de olika försäkringsbolagen online med bara några mus klick och det går bara på några minuter.

Först och främst så måste vi veta var vi hittar dessa sajter och du kan ta hjälp av Google som de flesta känner till idag och använder dagligen. Skriv bara in sökordet ”jämför bilförsäkring” och du kommer att få upp många sajter som jämför de olika bolagen och ger dig den bästa bilförsäkringen. På sajterna så brukar man börja med att ange sitt registreringsnummer, körsträcka, hur du bor, skadefria år, parkering, trafik, halv eller helförsäkring och om föraren är under 24 år.

Jämför och spara pengar på din försäkring

Sen så klickar man bara på jämför, och efter en liten stund så kommer du att få upp resultaten. Det som är bra med internet är att du snabbt får den information som du behöver snabbt, och därmed även gör att du spar in pengar. Du kommer även att bli chockad över hur mycket det kan skilja mellan de olika bolagen. Men en sak som du skall vara försiktig med är extra avgifter som kan tillkomma om du väljer månadsvis betalningen via autogiro. Men det finns bolag som Moderna försäkringar som det inte tillkommer några kostnader alls.

Se bara till att jämför de olika bolagen för att ge dig den bästa bilförsäkringen och du kommer att spara in tusenlappar per år. Du kan även få ett bättre avtal än var du hade tidigare, fast den nya försäkringen visade sig vara billigare. Se bara till att kontrollera när du kan byta bolag eftersom de endast kan göra det en gång per år.

Recension:
Bästa bilförsäkringen
Betygsatt av: BilligasteBilförsäkringen.nu
Betyg: 5