Meny Stäng

Bilförsäkring BMW

Det finns många bilmärken och välja mellan, och man kan säga att bilmärkets val säger lite om ägaren. En BMW är en snabb bil med gedigen tysk kvalité och är populär bland ungdomar, och även en drömbil för många. Många personer som reser mycket köper en BMW och använder sen i sitt arbete, eftersom det är en långfärds bil som gör sitt bästa på motorvägen. Till detta så måste vi självklart ha en bra försäkring BMW, och har du köpt en ny bil så kanske du har blivit erbjuden en gratis försäkring under en limiterad tid eller kanske en rabatterad bilförsäkring hos BMW originalförsäkring.

Jämför pris på bilförsäkringar till BMW:

Moderna
Moderna Försäkringar
 • Moderna Försäkringar
 • Få upp till 20% rabatt på din premie genom att samla dina försäkringar.

  Skräddarsy din bilförsäkring med olika tilläggsförsäkringar.
 • Få ett prisförslag:
Folksam
Folksam
 • Folksam
 • Folksams Bilförsäkring Stor är topprankad i Konsumenternas jämförelse.

  Maskinskadeförsäkring ingår upp till 10 år eller 12000 mil i Bilförsäkring Stor.
 • Få ett prisförslag:
ICA
ICA Försäkring
 • ICA Försäkring
 • Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka ingår, båda helt utan självrisk.

  Bonus: ICA-bonus för dig med något av ICAs kort på hela försäkringskostnaden
 • Få ett prisförslag:

Alla de större bilmärkena har ett eget försäkringsbolag och man får en premie där till och börja med, men tänk på att denna bilförsäkring kan bli dyr. Kontrollera vad den kommer att även när erbjudande löper ut så att du kan byta försäkringsbolag om du behöver. Det är så klart inget som säger att det är bättre, men du skall i alla fall göra en koll. Bilförsäkring BMW egna försäkringsbolag har fördelar som reparationsgarantier i BMW verkstäder och endast originaldelar används. De har också en ersättningsgaranti som slopar maxgränsen på värdet på saker som stereo däck och fälgar som exempel. De har också ett mervärde som bygger på att en ny BMW som råkar ut för en stor skada och är under 2 år eller 4000 mil, så värderas bilen 20 % över marknadsvärdet. Detta är unikt precis som de säger.

Fyll i ditt registreringsnummer och se ditt pris

Smakar det så kostar det, i vissa fall. Men en billig försäkring kan vara minst lika bra och även bättre ibland än en dyr. Du kan enkelt ta reda på detta genom att använda internet. Det finns sajter som jämför olika försäkringar med hjälp av ditt registreringsnummer, mil, typ av försäkring som trafik, halv eller hel försäkring. Du kommer att få upp resultat om vilken som är billigast. Men tänk ta reda på vad du får för dessa pengar, som att det kanske är en hög självrisk. Ibland så kan det löna sig att betala lite mer och få ner självrisken.

BMW är en stöldbegärlig bil eftersom den är populär bland ungdomar, därför är en bilförsäkring BMW dyrare än en vanlig Svensson bil. Men det har du säkert räknat med, och det finns andra saker som du kan göra för att dra ner på kostnaden, och det är extrautrustning som drar till sig uppmärksamhet som dyra fälgar och dyr stereo. I själva verket så är en BMW lite dyrare att äga, men du kanske inte bryr dig om det. Du vill ha en BMW för att det är din bil, men betala inte för mycket för din försäkring, för det är onödigt att betala mer än vad du behöver. Läs bara avtalet så kommer du att välja rätt bilförsäkring.

Recension:

Bilförsäkring BMW
Betygsatt av: BilligasteBilförsäkringen.nu
Betyg: 5