Meny Stäng

Bilförsäkring Audi

En bil finns nästan i varje hushåll idag av olika typen av märken, men för dig som äger en Audi så har du kanske blivit erbjuden en rabatterad försäkring eller gratis när du köpte en ny bil hos bilhandlaren. Idag så har de flesta större märkena ett eget försäkringsbolag som skall vara fördelaktigt för detta märkes kunder. Självklart så skall du utnyttja chansen att få en försäkring gratis eller rabatterad när du köper en ny bil, men kontrollera vad den kostar även efter denna period tar slut. En annan viktig del är att du också kontrollerar när du kan ändra på bilförsäkring Audi.

Du ringer enklast till dem och frågar pris efter kampanjen och även priset. På detta sätt så kan du börja jämföra andra försäkringsbolag mot varandra. Vad är det som gör bilförsäkring Audi så bra? Mervärden som att man endast anlitar Audi verkstäder där man använder sig av endast originaldelar, De har även slopat maxgränsen vid val av dyrare däck, fälgar och stereo som exempel. Även andra saker som att skulle bilen råka ut för en total skada så ersätts man av en helt ny bil eller 120 % av värdet (Det finns även regler runt detta). De säger vara ensamma att erbjuda detta till sina kunder. Extra tillägg som heter Stor Bilextra ger fördelar som reducerad självrisk vid skada och man får även en hyrbil upp till 60 dagar. Läs mer på Audi bilförsäkring hemsida.

Jämför pris på bilförsäkringar till Audi:

Moderna
Moderna Försäkringar
 • Moderna Försäkringar
 • Få upp till 20% rabatt på din premie genom att samla dina försäkringar.

  Skräddarsy din bilförsäkring med olika tilläggsförsäkringar.
 • Få ett prisförslag:
Folksam
Folksam
 • Folksam
 • Folksams Bilförsäkring Stor är topprankad i Konsumenternas jämförelse.

  Maskinskadeförsäkring ingår upp till 10 år eller 12000 mil i Bilförsäkring Stor.
 • Få ett prisförslag:
ICA
ICA Försäkring
 • ICA Försäkring
 • Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka ingår, båda helt utan självrisk.

  Bonus: ICA-bonus för dig med något av ICAs kort på hela försäkringskostnaden
 • Få ett prisförslag:

Så klart så kan du även använda andra typer av bilförsäkringar för din Audi och idag så är det även väldigt lätt att jämföra dem, utan att behöva ringa runt till varje enskilt försäkringsbolag och vänta och fråga. Du tar hjälp av internet och en sökmotor som Google där du kan använda sökordet ”bilförsäkringar” och du kommer att få upp prisjämförelse sajter där de hittar de bästa priserna till din Audi på några minuter. Normalt så fyller man i sitt registreringsnummer, mil per år, typ av försäkring som trafik, halv eller helförsäkring med mera. Efter så klickar man exempelvis på sök, och nu kommer sajten att jämföra din bil mot alla anslutna försäkringsbolag och lista dem som är billigast högst upp i listan.

Tänk på att den billigaste inte är alltid den bästa och inte den dyraste heller. Du måste läsa avtalet och se vilka mervärden du får och även hur mycket självrisken är på olika typer av skador, samt vad den täcker. En försäkring till Audi är viktig om olyckan skulle vara framme, och man vill vara säker på att man får det man förväntar sig. Har du tillexempel en äldre typ av Audi så kanske du har en trafikförsäkring och du så skiljer sig inte avtalet mycket mellan försäkringsbolagen, och det är mest kostnaden, milen och självrisken som du skall se upp med.

Recension:
Bilförsäkring Audi
Betygsatt av: BilligasteBilförsäkringen.nu
Betyg: 5