Meny Stäng

Billiga försäkringsbolag

Idag så är bilens kostnader för hushållet höga och det beror på att bensinpriset går upp, och bilen kräver underhåll och bilförsäkringen kanske också är hög. Du kan faktiskt påverka detta på ett smart sätt, och det är din bilförsäkring. Frågan är hur länge du har haft din bilförsäkring, du kanske betalar snällt när räkningen kommer utan att veta att du kanske betalar på tok för mycket. Idag så har du säkert en dator med internet i hemmet, och på detta sätt så kan du hitta många billiga försäkringsbolag på nätet och på detta sätt dra ner på dina kostnader och utgifter.

Det har ingen betydelse om du har flera försäkringar som hem och bilförsäkring, nästan alla bolag ger dig även rabatter när du byter och idag så går det faktisk att pruta med försäkringsbolagen. För att börja på rätt sida så kan vi tipsa om bra försäkringsbolag som Moderna Försäkringar som under den senaste tiden bara växer i Sverige och blir större. Det är lätt att räkna ut vad din försäkring kommer att kosta genom att besöka deras hemsida, och du får även en extra rabatt när du köper försäkringen på internet. Sen har vi försäkringsbolaget ICA Försäkring som också har alla typer av försäkringar som du kan tänka dig från bil, hem, olycksfall med mera.

Billiga försäkringsbolag:

Moderna
Moderna Försäkringar
 • Moderna Försäkringar
 • Få upp till 20% rabatt på din premie genom att samla dina försäkringar.

  Skräddarsy din bilförsäkring med olika tilläggsförsäkringar.
 • Få ett prisförslag:
Folksam
Folksam
 • Folksam
 • Folksams Bilförsäkring Stor är topprankad i Konsumenternas jämförelse.

  Maskinskadeförsäkring ingår upp till 10 år eller 12000 mil i Bilförsäkring Stor.
 • Få ett prisförslag:
ICA
ICA Försäkring
 • ICA Försäkring
 • Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka ingår, båda helt utan självrisk.

  Bonus: ICA-bonus för dig med något av ICAs kort på hela försäkringskostnaden
 • Få ett prisförslag:

Man skriver i sitt registreringsnummer, mil per år, typ av försäkring med mera, och klickar på Sök, och resultatet visas på skärmen. På internet så kan du hitta allting och det gäller även försäkringar, och glöm det gamla sättet när du satt vid telefonen en hel dag för att ringa alla försäkringsbolag. Nu går det bara på några minuter, och du kommer att hitta den bästa typen av försäkringar till ditt hus eller bil som exempel. Billiga försäkringsbolag är minst lika bra som de dyrare, du behöver bara kontrollera vad försäkringen innehåller så att den täcker allting som du behöver. På detta sätt kommer du få över pengar till andra roliga saker istället för att kasta bort pengarna på saker som dyra försäkringar helt i onödan.

Recension:
Billiga försäkringsbolag
Betygsatt av: BilligasteBilförsäkringen.nu
Betyg: 5