Meny Stäng

Bilförsäkring Citroen

Många säger att man känner igen personen efter bilen, och ett av de mest populära bilmärkena idag i Sverige är Citroen. Tidigare så hade märket en stämpel över sig att vara komplicerat på grund av deras hydrauliska fjädring som skrämt bort vanliga Svensson. Idag så är en Citroen som vilken annan bil som helst när det gäller fjädring med mera. I början av 2000-talet så började man att ändra i sortimentet, och det har gett ett bra resultat med många fler sålda bilar. En bilförsäkring Citroen kostar inte mer än till en annan vanlig typ av bil som Volvo eller Toyota eftersom de inte är så stöldbegärliga och de är även väldigt ekonomiska. Det enda nackdelen förut var det låga andrahandsvärdet, men med fler köpare så har det även ändrats nu.

Jämför pris på bilförsäkringar till Citroen:

Moderna
Moderna Försäkringar
 • Moderna Försäkringar
 • Få upp till 20% rabatt på din premie genom att samla dina försäkringar.

  Skräddarsy din bilförsäkring med olika tilläggsförsäkringar.
 • Få ett prisförslag:
Folksam
Folksam
 • Folksam
 • Folksams Bilförsäkring Stor är topprankad i Konsumenternas jämförelse.

  Maskinskadeförsäkring ingår upp till 10 år eller 12000 mil i Bilförsäkring Stor.
 • Få ett prisförslag:
ICA
ICA Försäkring
 • ICA Försäkring
 • Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka ingår, båda helt utan självrisk.

  Bonus: ICA-bonus för dig med något av ICAs kort på hela försäkringskostnaden
 • Få ett prisförslag:

Att påverka sina kostnader för sin Citroen kan man göra på olika sätt, och det som många betalar för mycket för är sin försäkring. Om du har köpt en ny Citroen så har du troligen fått en gratis eller rabatterad försäkring under en period och det är försäkringsbolaget If som ligger bakom den. Det du skall göra efter du har köpt en ny Citroen är att ringa till försäkringsbolaget If och fråga vad den kommer att kosta efter kampanjen är över och även datumet när du kan senast byta ditt försäkringsbolag.

Det enklaste sättet är att bege sig ut på internet och använda dig av Bing eller Google och sök på försäkringar. Du kommer att hitta sajter som jämför priser mellan de anslutna bolagen. På sajten skriver du in registreringsnumret, körsträcka per år och annan information och klicka på Sök. Efter en liten stund så kommer du att få upp resultaten med den billigaste högst upp, gör nu som så att du ringer till detta bolag och frågar om priset, samt vad den innehåller. Se till att du bilförsäkring Citroen innehåller det du behöver, så att du inte betalar för saker som du inte behöver. En annan viktig sak att tänka på när det är en billig försäkring så kontrollera så att självrisken inte är för hög vid skada.

Försäkring till en begagnad Citroen

Om du har en begagnad eller äldre Citroen, glöm inte att kolla vad som händer om olyckan är framme. Det kan vara att försäkringen är värdelös eftersom bilen anses vara för gammal och man bestämmer sig för att lösa ut bilen istället. På detta sätt kan du spara jättemycket pengar och det är faktiskt frågan om tusenlappar varje år som du kan behöva till annat. Tänk att kunna göra en weekend resa eller köpa något du behöver istället. Du kommer att bli förvånad om prisskillnaderna, så lycka till med att spara pengar på ett smart sätt.

Recension:
Bilförsäkring Citroen
Betygsatt av: BilligasteBilförsäkringen.nu
Betyg: 5