Meny Stäng

Bilförsäkring Renault

Det finns säkert en anledning till att du har valt att köra en Renault, vilket är ett av Frankrikes största bilmärke. Renault har funnits i Sverige under en lång tid, och när samarbetet började med Bilia/Volvo så kom de in ordentligt på den Svenska marknaden. Idag så är en Renault en populär bil som har bra säkerhet och är även bensinsnål, vilket är viktigt då allting som har med en bil att göra är väldigt dyrt.

Jämför pris på bilförsäkringar till Renault:

Moderna
Moderna Försäkringar
 • Moderna Försäkringar
 • Få upp till 20% rabatt på din premie genom att samla dina försäkringar.

  Skräddarsy din bilförsäkring med olika tilläggsförsäkringar.
 • Få ett prisförslag:
Folksam
Folksam
 • Folksam
 • Folksams Bilförsäkring Stor är topprankad i Konsumenternas jämförelse.

  Maskinskadeförsäkring ingår upp till 10 år eller 12000 mil i Bilförsäkring Stor.
 • Få ett prisförslag:
ICA
ICA Försäkring
 • ICA Försäkring
 • Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka ingår, båda helt utan självrisk.

  Bonus: ICA-bonus för dig med något av ICAs kort på hela försäkringskostnaden
 • Få ett prisförslag:

Precis som andra bilmärken så kan du teckna en bilförsäkring Renault som skall vara fördelaktig för ägaren. Vi hittar fördelar på deras hemsida som att de använder endast Renault originaldelar på en auktoriserad verkstad, 0 :- i självrisk för glas som stenskott, inga extra kostnader vid månadsbetalning om du har ett Volvokort, maskinskador ersätter även elektronik, inget tak för beloppsersättning vid exempelvis att stereon blir stulen med mera.

Ta reda på vad din försäkring innehåller

Det finns inget som säger att denna försäkring är den bästa. Har du köpt en ny bil och fått en rabatt på en bilförsäkring Renault så skall du självklart utnyttja erbjudandet, men tänk på att du måste kontrollera vad den kommer att kosta efter kampanjens slut. Ring försäkringsbolaget och kontrollera och fråga också vad din försäkring innehåller, som självrisk med mera. Skriv ner och nu är det dags att jämföra med andra, och det är inte så krångligt längre som du tror.

Genom din dator med en internetanslutning så kan du enkelt gå ut på en sökmotor som Google och söka på ordet ”bilförsäkringar” och du kommer att få upp sajter där man jämför olika bolag mot varandra och på detta sätt så kommer du att kunna den billigaste bilförsäkring Renault.

Om du råkar ut för en skada på din bil

Du går helt enkelt in på hemsidan och fyller i registreringsnumret och du andra delar som mil per år, typ av försäkring med mera, och därefter så klickar du på Sök. Efter en liten stund så får du upp resultaten och du kommer att se att det skiljer sig väldigt mycket mellan den billigaste och den dyraste. Genom att nu besöka hemsidan för den som ger den billigaste bilförsäkring Renault eller om du väljer att ringa, så kan du kontrollera vad försäkringen innehåller. Det kan vara att den billigaste är den bästa och den dyrare är sämre, därför är det viktigt att kolla upp så att du vet vad som gäller om du skulle råka ut för en skada.

På detta sätt så kommer du att spara tusenlappar per år, och det är faktiskt så stor skillnad. Du kommer att kunna spara pengar och lägga det på annat som en semester eller något annat roligt. Om det är stor skillnad på vad du betalar idag och vad du kommer att betala när du byter bilförsäkring så är det bara att räkna hur mycket pengar du har gett bort.

Recension:
Bilförsäkring Renault
Betygsatt av: BilligasteBilförsäkringen.nu
Betyg: 5