Meny Stäng

Bilförsäkring Toyota

En Sveriges mest populära bilar är Toyota eftersom de ofta har väldigt få fel hos bilprovningen. Toyota har även vunnit många olika tester vilket gör att deras bilar är en av de bästa i världen. Priset i kombination med ett högt andrahandsvärde gör att denna bil är populär som ny och även väldigt eftertraktad som begagnad. Oavsett vilken typ av Toyota du har, så måste du även ha en försäkring till din bil. Om du köpt en ny bil så har ofta försäkringen kommit med genom en kampanj. I Toyotas fall så är det Folksam som ligger bakom bilförsäkring Toyota, och efter kampanjperioden slut när du skall betala full bilförsäkring, så kan det bli dyrt.

Jämför pris på bilförsäkringar till Toyota:

Moderna
Moderna Försäkringar
 • Moderna Försäkringar
 • Få upp till 20% rabatt på din premie genom att samla dina försäkringar.

  Skräddarsy din bilförsäkring med olika tilläggsförsäkringar.
 • Få ett prisförslag:
Folksam
Folksam
 • Folksam
 • Folksams Bilförsäkring Stor är topprankad i Konsumenternas jämförelse.

  Maskinskadeförsäkring ingår upp till 10 år eller 12000 mil i Bilförsäkring Stor.
 • Få ett prisförslag:
ICA
ICA Försäkring
 • ICA Försäkring
 • Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka ingår, båda helt utan självrisk.

  Bonus: ICA-bonus för dig med något av ICAs kort på hela försäkringskostnaden
 • Få ett prisförslag:

Om det är en ny Toyota, så ring till bolaget där du har fått rabatten och fråga vad försäkringen kommer att kosta efter kampanjens slut. Ta även reda på slutdatumet. Genom att ange registreringsnummer, mil, typ av försäkring med mera och därefter klicka på sök så kommer resultaten att komma upp. Den billigaste bilförsäkringen ligger vanligtvis högst upp. Gör nu som så att du ringer och kontrollerar dessa priser med respektive kundtjänst, och fråga även vad försäkringen innehåller. Det är alltid beroende på hur du använder din bil, det kan vara i arbete eller så använder man den endast lokalt och det är inte hela världen att vara utan sin bil i några dagar. Självklart så är en försäkring med låg självrisk och tillexempel med gratis hyrbil med mera lite dyrare men r vad du måste ha i din bilförsäkring Toyota.

Försäkring till en begagnad Toyota

En begagnad Toyota som har några år på nacken så räcker det troligen med en halvförsäkring eller även en trafikförsäkring, beroende på ditt behov. Men än vilken typ av Toyota och försäkring som du väljer så visst skall du jämföra för att du kan spara in tusenlappar på alla typer. Tänk dig att kunna göra andra saker som en resa, köpa möbler med mera för att skillnaderna kan alltså vara så stora. Med hjälp av internet så kommer du att hitta din bilförsäkring Toyota och även spara in pengar.

Men tänk på att man kan endast byta 1 gång per år, så det gäller att kolla upp det så man inte gör det för sent och måste betala för mycket under ytterligare ett år till. Det flesta bolag har även en hemsida med avtalet så att du kan se allt direkt. Och i vissa fall kan du även teckna bilförsäkring online direkt och även få en rabatt på detta sätt. Det bästa är att lägga alla sina försäkringar på samma ställe, då kommer du spara ännu mera.

Recension:
Bilförsäkring Toyota
Betygsatt av: BilligasteBilförsäkringen.nu
Betyg: 5