Meny Stäng

Bilförsäkring Seat

De flesta av oss älskar sin bil och för över 10 år sedan så kom det ett nytt märke på den Svenska marknaden som togs emot med öppna armar, och då pratar via om bilmärket Seat. Du har säkert valt en Seat eftersom den passar ditt syfte och finns som härliga kurviga modeller som passar yngre och även familjebilar vilket gör märket till en av mest mångfaldiga av modeller på marknaden.

Hur som helst så måste din bil ha en bilförsäkring Seat och det kan du få genom deras egna försäkringsbolag, och i grund och botten så är det ett annat bolag som ligger i grunden för avtalet, och i detta fall så är bilförsäkring Seat hos If. Om du har köpt en ny Seat hos din bilhandlare så brukar man få en gratis eller rabatterad försäkring under en period som man självklart skall utnyttja eftersom den är väldigt billig.

Jämför pris på bilförsäkringar till Seat:

Moderna
Moderna Försäkringar
 • Moderna Försäkringar
 • Få upp till 20% rabatt på din premie genom att samla dina försäkringar.

  Skräddarsy din bilförsäkring med olika tilläggsförsäkringar.
 • Få ett prisförslag:
Folksam
Folksam
 • Folksam
 • Folksams Bilförsäkring Stor är topprankad i Konsumenternas jämförelse.

  Maskinskadeförsäkring ingår upp till 10 år eller 12000 mil i Bilförsäkring Stor.
 • Få ett prisförslag:
ICA
ICA Försäkring
 • ICA Försäkring
 • Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka ingår, båda helt utan självrisk.

  Bonus: ICA-bonus för dig med något av ICAs kort på hela försäkringskostnaden
 • Få ett prisförslag:

När kampanjen är över så kan denna försäkring bli riktigt dyr, så gör som så att du ringer till försäkringsbolaget och frågar vad bilen kommer att kosta dig när kampanjen är över och vilken dag som är årsförfallodagen. Nu har du ett riktmärke och du kan börja jämföra andra bolag, och du har säkert en dator med internet hemma. Då kan du hitta prisjämförelse sajter på tillexempel Google, Bing eller Yahoo som exempel, och sök efter bilförsäkringar och du kommer att få upp dessa sajter som jämför.

Du går enkelt in på sidan och fyller i formuläret som kan skilja sig åt mellan de olika sajterna, men vanligtvis så fyller man i registreringsnumret på bilen, körsträcka per år, typ av försäkring med mera och därefter klickar på sök. Efter en liten stund så kommer resultaten, och du kommer att se de som är billigaste högst upp i listan. Notera de som ser intressant ut och ring gärna dem och fråga vad försäkringen innehåller, självrisk med mera som är viktigt.

Spara tusenlappar varje år

Du kommer att få olika priser av alla bilförsäkringsbolag, och den billigare kan vara det bästa valet många gånger. Det beror helt på vad den innehåller och vilken typ av Seat som du har, om den är äldre eller nyare. Att välja en bilförsäkring Seat på ett smart sätt ger dig möjligheten att spara tusenlappar varje år som du kan använda tillexempel till din semester istället. Du kan kanske göra den där resan eftersom du har en billigare bilförsäkring.

Välj smart och se över så att du inte betalar för något du inte behöver, du skall alltså skräddarsy försäkringen till ditt behov, och det kan vara att du endast åker lokalt på din ort, och du behöver tillexempel inte en hyrbil om bilen skulle gå sönder, för att då kan du åka kommunalt istället, Men är man väldigt behov av sin Seat så är gratis hyrbil med mera viktigt för att tillexempel kunna utföra sitt arbete.

Recension:
Bilförsäkring Seat
Betygsatt av: BilligasteBilförsäkringen.nu
Betyg: 5