Meny Stäng

Gjensidige

Gjensidige är ett av Nordens äldsta försäkringsbolag med anor från 1800-talets början och idag är de också ett av Nordens största försäkringsbolag som erbjuder sakförsäkringar till privatpersoner och företag.

Stort urval av försäkringar

Gjensidige försäkringar har många olika försäkringar att välja bland och tillsammans skapar de många försäkringarna ett komplett försäkringsutbud. De erbjuder gravidförsäkring, barnförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring och olika företagsförsäkringar. När det gäller fordons- och bilförsäkringar finns exempelvis specialanpassade försäkringar för vanliga personbilar, miljöbilar, lätta lastbilar, motorcyklar, snöskotrar, båtar, släpvagnar och husvagnar.

Billiga försäkringar

Gjensidige Försäkringar är ett norskt försäkringsbolag som numera erbjuder försäkringar över hela Norden. De har valt att fokusera på att erbjuda traditionella försäkringar till konkurrenskraftiga priser, utan att göra avkall på kvalitet. För att kunna hålla nere priserna har de valt att hålla en liten, slimmad och effektiv organisation som har låga omkostnader. Exempelvis har de korta beslutsvägar, vilket är effektivt och kostnadsbesparande. På så sätt kan man erbjuda billiga försäkringar. Gjensidige försäkringar erbjuder också rabatter på sina redan billiga försäkringar.

Exempelvis får man 10 procents rabatt per försäkring som man tecknar hos Gjensidige. Det innebär att det lönar sig att samla sina försäkringar hos Gjensidige. För oss kunder är det också enklare att bara ha ett enda försäkringsbolag att hålla kontakt med ifall olyckan är framme. Det betyder en snabbare hantering av ärendena och även att man bara behöver betala en enda självrisk, även om det är flera olika försäkringar inblandade. Vill man få ner priserna på sina försäkringar kan det alltså löna sig att samla sina försäkringar hos Gjensidige Försäkringar.

Gjensidige försäkringar

Stort personligt engagemang

Gjensidige Försäkringar är ett försäkringsbolag med gamla anor, vilket gör att de har en lång, bred och stor erfarenhet av försäkringsbranschen. När de nu har lanserats på den svenska marknaden kommer de att använda sitt stora kunnande till att erbjuda bra försäkringslösningar med hög service till ett bra pris. Deras ambition är att långsiktigt verka för att kunderna ska kunna erbjudas riktigt bra försäkringar till låga priser. Gjensidige Försäkringar är kända för att hålla en närhet till sina kunder och ett stort personligt engagemang. De har haft samma grundvärderingar och samma stora kundengagemang under sin flera hundra år långa historia. Detta har skapat nöjda, trygga och tillitsfulla kunder och på den vägen vill de fortsätta vandra.

Bilförsäkring hos Gjensidige

När det gäller bilförsäkringar finns det alltså ett stort urval av försäkringar att välja bland, liksom ett stort utbud av tilläggs- och specialförsäkringar. Det är också en stor fördel att teckna försäkring hos Gjensidige. Hos dem ingår nämligen många olika förmåner som man annars måste betala extra för hos andra försäkringsbolag. Ett exempel är att i bilförsäkring så ingår Allrisk Bil (drulleförsäkring), en sak som man annars måste betala extra för hos de flesta andra försäkringsbolag.

Fler försäkringsbolag:
Gjensidige
Saluansvar
Netviq